Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Bungalowpark Markant met zorg samengesteld, maar kan voor de juistheid en volledigheid daarvan niet worden ingestaan. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. 

Bungalowpark Markant aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Bungalowpark Markant aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Bungalowpark Markant opgenomen informatie en tarieven. Hoewel Bungalowpark Markant alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Bungalowpark Markant niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Verwijzingen naar sites die niet door Bungalowpark Markant worden onderhouden zijn enkel ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Bungalowpark Markant uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan het niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Bungalowpark Markant worden onderhouden wordt afgewezen.

bungalowparkmarkant_uit de lucht

Bungalowpark Markant aan het Slotermeer

BUNGALOWPARK MARKANT

2 months ago

Bungalowpark Markant

Afgelopen zaterdag nacht is de Friese vlag van markant gestolen. Onverlaten zijn via het surfstrandje over de sloot de mast in geklommen en hebben de vlag mee genomen . Een kale boel zonder vlag. ...

View on Facebook

2 months ago

Bungalowpark Markant

En opeens hadden we bezoek van een fantastische mooie Pauw (Pavo cristatus )op ons park.
Het begin van een mooie zomer.
...

View on Facebook
Copyright 2019 Bungalowpark Markant – DisclaimerPrivacyverklaring